Сегединський гуляшСклад:

- копчені ребра
- квашена капуста
- цибуля
- морква
- мелена червона паприка (солодка)
- сметана
- зелень свіжа або сушена
- спеції (сіль, чорний мелений перець) до смаку
- томатна паста.

 

 

У сковородку кладемо нарізану кубіками цибулю і натерту на моркв"яній терці моркву, додаємо червоної паприки і олії і тушимо до золотистого кольору. Потім все виливаємо у каструлю,де буде готуватись вся страва.
В каструлю кладемо також копчені ребра, наливаємо десь 1скл води і тушимо на маленькому вогні все разом десь 10-15хв.
Потім зверху кладемо квашену капусту (якщо дуже кисла - можна її промити, а якщо любите кисленьке то залишаємо як є) і все це заливаємо водою,щоб чуть-чуть вкривало капусту. Тушимо все до готовності самої капусти, час від часу помішуючи.
Коли капуста уже м"ягка, додаємо в каструлю сметану, томатну пасту, спеції і зелень і все доводимо до кипіння.
Порада. Сегединський гуляш смакує х кнедликами та картоплею тушеною або картоплею пюре